ZONE MOT RASISM!

ZONE släpper idag kampanjen NO TO RACISM lagom till julhandeln. Vi ringde upp Kalle Brännberg, ansvarig på ZONEFLOORBALL och ställde ett par frågor om släppet.

Berätta om NO TO RACISM!
– Kanske vår viktigaste fråga just nu, där vi som leverantör vill vara med och påverka våra spelare i den här frågan. Att vi tar ett ansvar för att få bort rasistiska åsikter från arenorna och samtidigt designa upp produkter på ett sätt så våra spelare vill vara en stolt del av kampanjen. NO TO RACISM är intressanta och heta på grund av att de här åsikterna fortfarande existerar, och då behöver vi hjälpa till att lyfta frågan.

Vem är målgruppen?
– Alla! Primärt folk som vill ta del av den här kampanjen, och visa sig på planen att man tar avstånd från rasism. Jag tror även våra spelare som köper mycket släpp ser det som en ny limiterad utgåva och där vet vi att intresset är stort. Vi ser att marknadsföringen för en sådan här klubba når så långt det bara går. Vi kan inte sälja fler klubbor ändå på grund av att vi håller den väldigt limiterad, men budskapet och meningen med släppet får gärna spridas hur långt som helst så där behöver vi ha all hjälp vi kan få.

Vilka kommer sälja utgåvan?
– Starka innebandyspecialister i de fem starkaste länderna. Det krävs lite att sälja sådana släpp och då har vi begränsat oss i frågan.

Vilka spelare kommer köra med den?
– Omar Aldeeb i IBF Falun blir affischnamnet för den här kampanjen, och vi har lite material som kommer ut inom kort med honom på Instagram. I övrigt så släpper vi sällan LTD EDT på våra spelare då vi vill att de spelar inline-klubbor, exempelvis våra AIRLIGHT-modeller. Det skapar ett driv och en synlighet för de klubborna vi lagt mycket tid på att designa fram och som skall gälla säsongen igenom. Släppen säljs en så kort period att vi endast väljer fåtal spelare som är med på varje släpp.

När kan man ta del av NO TO RACISM?
– Klubborna, två AIR-modeller i 27 och 29-flex, släpps idag tillsammans med en kaptensbindel. Alla som köper klubborna får även vårt STICKER PACK och blir en del av den här kampanjen där vi är glada att folk vill hjälpa till. Limiterade upplagor tar slut fort, speciellt nu i juletider så vi ser positivt även mot den här julen. Enligt mig känns det som den optimala julklappen. Bra look designad med ett viktigt budskap, avslutar Brännberg.

ZONE MONSTR Air NO TO RACISM SL 27
Pris: 1 100 kr. Längder: 96, 100, 104 cm. Flex: 27.


ZONE MONSTR Air NO TO RACISM SL 29
Pris: 1 000 kr. Längder: 96, 100, 104 cm. Flex: 29.
Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0