ZONE bjuder på försmak av nya säsongen

ZONE FLOORBALL har mycket på gång inför den nya säsongen – först ut är en limiterad utgåva som agerar försmak för hela kollektionen 2017/2018.

Vi tog ett snack med Kalle Brännberg som driver varumärket kring deras idéer för den nya säsongen.

Berätta mer om det nya släppet!
– Vi kallar den för PREVIEW och den sammanfattar vår nya färgglada kollektion på ett bra sätt. Vi jobbar med 6 starka färger som vi valt att trycka ihop på en enda modell tillsammans med vår bladnyhet MONSTR. Klubborna släpps extremt limiterad hos ett par återförsäljare i Sverige och Europa och landar i butiker nu på fredag.

Ni är först ut att komma med ett släpp den här säsongen, och nästan innan säsongen har börjat. Varför?
– Vi tror det finns kunder som har ett innebandysug året om. Vi varumärken som driver branschen vill så klart fördela försäljningen mer jämnt under året för konstant försäljning. Kunderna har uppskattat våra släpp under året som varit, därför valde vi att släppa den här modellen i en lite mer obekväm period än tidigare för att vara annorlunda.

Vad kan du mer berätta om släppen som kommer under året?
– Vi ligger inte på latsidan. Vi har den här modellen som landar på fredag, en stark färgglad grundkollektion som når butiker under juni och juli beroende på marknad och sedan kommer vi pumpa ut nyheter under hela året. Givetvis finns det ett par limiterade släpp planerade under hösten, men mer kan jag inte säga. Känns spännande, hur som helst.

Vad är det mer förutom klubbor som ni vill presentera kring kollektionen 17/18?
– Vi blir bättre på teamwear och lifestyle för varje år. Vi jobbar hårt med passform och design för att anpassa oss till vad våra spelare vill ha. Vi kommer med bättre kompressionskläder, en ny vindjacka, nya hoodar och ett gäng accessoarer för våra spelare. Vi släpper allt på Instagram nästa vecka, så kika in där för en försmak, avslutar Brännberg.

ZONE MONSTR AIR SUPERLIGHT 29 PREVIEW
Pris: 1 000 kr. Längder: 96, 100 cm. Flex: 29 mm. Blad: Zone MONSTR.

ZONE:s kollektion landar i butikerna under sommaren och släpps på deras Instagram under maj månad.

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0