XRcise levererar svenska landslagets nya kläder

Svensk Innebandy tar ett helhetsgrepp kring sportkonfektion genom att ingå samarbeten med NeH, XRcise och Team Sportia. Det innebär bland annat nya match- och träningskläder till svenska landslagen, nya kläder till förbundsdomarna samt en helt ny satsning på merchandise.

Sveriges fyra innebandylandslag och alla innebandydomare på förbundsnivå ska de kommande tre säsongerna bära XRcise-kläder. XRcise, som designar och producerar funktionskläder av hög kvalité kommer också att ta fram träningskläder till Svensk Innebandys viktiga utvecklingsläger Sweden Floorball Youth Camp.

Svensk Innebandy gör också, genom avtalet med NeH som blir ny officiell leverantör, en satsning på försäljning av merchandise såväl runt landskamper som löpande på webben.–NeH och XRcise ser med stor tillförsikt fram emot att få arbeta med Sveriges snabbast växande förbund. Vi ska använda all vår expertis och erfarenhet för att bidra till den gemensamma målbild vi satt upp tillsammans med Svensk Innebandy, säger Peter Holm, VD på NeH och XRcise.

Samtidigt blir Team Sportia ny officiell partner till Svensk Innebandy. Det skapar möjlighet att nå nya målgrupper genom synlighet och försäljning av innebandyprodukter, merchandise och landslagsreplikor i Team Sportias butiker.

– Det är klart att det är häftigt att se världens bästa innebandylandslag, men det finns mer att göra runt omkring själva matcherna. Med vårt breda lokala nätverk och vår erfarenhet av att skapa attraktiva event kopplade till stora idrottsevenemang hoppas vi kunna bidra till att dra mer folk till matcherna och stärka varumärket Svensk Innebandy hos den breda massan, säger Richard Westerlund, tf VD på Team Sportia.

Svensk Innebandys generalsekreterare Göran Harnesk:

– Det här känns spännande. Tillsammans skapar dessa samarbeten en mycket bra helhet som vi tror genererar nya möjligheter för alla parter. Den gemensamma ambitionen är att stärka profileringen och utveckla engagemanget kring innebandyn.

Källa: Pressmeddelande
Foto: Per Wiklund

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0