Världens längsta innebandyklubba!

Vi tog ett snack med Kalle Brännberg på ZONE gällande HYPER Longshaft F25 som är världens längsta klubba* med sina 108 cm.

Berätta varför ni släpper en klubba, som inte är godkänd?
– Vi försöker ständigt hitta nya vägar och nya kunder, och just den här idén tycker vi passar vårt varumärke med en produkt som går i gränslandet. Vi vet att det finns kunder där ute som söker långa klubbor inom korpinnebandyn och liknande arrangemang, och där vill vi ge de ett val från vår sida.

Är det inte kontroversiellt att sälja en produkt som inte är godkänd?
– Såklart det är, men vi skyltar tydligt i all vår marknadsföring och information att klubban inte är godkänd för matcher organiserade av IFF. Klubban håller samma kvalité som våra andra skaft, bara att den är för lång för att godkännas för match och därför saknar godkännande-märkning från IFF. Vi ser det mer som att vi hjälper vissa spelare som är på jakt efter den här typen av produkt, och som spelar innebandy där detta inte är ett krav. Produkten i sig är vi mycket nöjda med.

Var kan man köpa världens längsta klubba?
– Hos de återförsäljarna som säljer mycket ZONE, främst specialistbutikerna runt om i Sverige. Det är där vi är som allra starkast, och också de som har kompetensen att sälja vårt hela sortiment. Detta är inte vår bästsäljare så alla kunder har den inte, men fler och fler tar in den allt eftersom marknaden visar att de vill ha den här typen av produkt.

ZONE HYPER Longshaft F25
Pris: 800 kr. Längd: 108 cm. Vikt: 244 gram. Blad: HYPER medium+ black.

*) HYPER Longshaft F25 är den just nu längsta färdigproducerade klubban som saluförs på marknaden 
enligt tillverkarens uppgifter och vid tidpunkten för artikelns publicering.
Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0