Välkommen till Produktguiden!

I Produktguidens kanaler kommer du att kunna följa hela innebandyindustrin redaktionellt. Vi vill ge dig den allra bästa kollen på utrustningen, tillverkarna och butikerna.

Ända sedan 1998 har Innebandymagazinet haft en regelbunden bevakning av innebandyns utrustning, och mellan åren 2004 och 2015 har vi varje säsong gett ut Produktguiden – en omfattande guide till innebandysäsongens klubbor, skor och övrig utrustning.

Under 15 års tid har vi bland annat bjudit läsarna på läsning och bilder på över:
• 2 000 klubbor
• 500 produkter för målvakterna
• 250 skomodeller för innebandy

2016/17 blir alltså säsongen då vi flyttar ut Produktguiden online.

Vi hoppas att innehållet på Produktguiden kommer hjälpa dig att vara en ännu större expert när du handlar din innebandyutrustning.

Monster-guiderna från 2010-2014

Monster-guiderna från 2010-2014

Genom vår årliga produktundersökning som vi genomfört sedan 90-talet har vi en bra koll på hur attityder till- och konsumtionen av innebandyutrustningen ser ut de senaste 15 åren. Vi vet att våra läsare spenderar allt mer pengar och handlar allt mer utspritt över hela året för att hålla sig med den allra bästa utrustningen.
• Idag handlar den genomsnittlige besökaren på innebandymagazinet.se innebandyutrustning för över 2000 kronor per säsong.

Tillverkarna gör ett allt bättre jobb med att skapa ultimata sportverktyg för alla typer av innebandyspelande. Innebandybutikerna gör ett fantastiskt jobb med att höja tillgängligheten av all utrustning för innebandyspelaren.
Valen blir fler och fler och det blir ännu viktigare att hålla sig påläst och ha koll.

Vi inleder med att bjuda er på de allra första bilderna på Unihocs nya bladserie EPIC och vi lovar att vi framöver kommer bjuda på många exklusiva bilder och reportage från marknadens aktörer för alla som er som vill veta saker först och bäst.

Från och med idag så finns Produktguiden inte bara på webben och för mobilen  – du hittar oss också på Instagram, Facebook och Twitter – häng med oss där också så missar du inget viktigt!

Återigen välkommen!

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0