Smygpremiär för Klubbhusets nya butik

  • IBF Faluns Johannes Larsson

Göteborg, Uppsala, Karlstad, Umeå. Nu kan Falun tillskrivas som Klubbhusets femte butiksort. Idag och över helgen har man smygpremiär under Axa Floorball Cup.

Den officiella öppningen av Klubbhusets nya butik i Falun sker i augusti. Men redan nu har man alltså chansen att få en inblick.
– Det känns jätteroligt. Just nu är det Uppsala- och Karlstadgänget som driver den under cupen och det var mycket folk när vi slog upp portarna. Vi har fått positiv respons från Faluborna och det känns som att vi är välkomna, berättar Klubbhusets delägare Magnus Augustsson.

Att den femte butiken skulle hamna i just Falun, där innebandyn ses som sport nummer ett, är något som har vuxit fram.
– Vi har pratat länge om det i och med att vi har ett bra samarbete med Falun och har varit med dem under guldåren. Vi känner att det är en förening på frammarsch och orten överlag har vi bra relationer med. Av den anledningen var Falun ett ställe vi ville öppna upp i, och när det här läget dök upp så kändes det rätt.

Butiken är belägen mitt i stadens innebandyhjärta – IBF Falun Arena.
– Det är ett koncept som vi har för alla butiker utom i Umeå där vi har en lite annorlunda lösning. Annars ligger vi i eventområden, nära idrotten överlag och i synnerhet innebandyn naturligtvis.

Fakta: Klubbhusets butik i Falun
Var? IBF Falun Arena, Lugnetvägen 3 Hur stor? 100 kvadratmeter När öppnar den? Officiell invigning i augusti, smygstart i helgen

Vem är det då som kommer stå bakom disken och komma med smakråd? Rasmus Enström?
– Vi söker personal. Det viktigaste är att det är en driven person som älskar innebandy. Som är beredd att jobba och intresserad av att utveckla den här butiken lika bra som vi gjort på övriga orter. Det är hårt slit, så det är viktigare att man är duktig på att jobba än att man kan innebandy.

Öppnar ni på fler orter framöver?
– Det är inte alls omöjligt! Just nu vill vi etablera den här butiken först. Vi har filosofin att ta ett steg i taget, det viktiga för oss är att våra kunder och samarbetspartners ska känna att när vi öppnar så gör vi det på ett bra sätt. Inte att öppna överallt och att det blir halvdant. Bra service, ordning och reda!

Taggar:

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0