Prisvärda skor i Salmings nya serie Adder

  • Salming Adder men
  • Salming Adder women
  • Salming Adder junior

Med inspiration från sin egna Viper-serie får vi se Salmings nya skoserie Adder till nästa säsong.

Skorna kommer i herr-, dam- samt junior-modell. Modellen har en något lägre profil jämfört med Salmings andra skor vilket gör att du ligger närmare golvet.

Salmings Pär Eriksson om den nya skoserien: 
– Den globala framgången med Salming Viper och den feedback vi mottagit från marknaden ger oss möjligheten att tillföra en prisvärd modell för de marknader som efterfrågar detta. Adder har många av de populära Viper-egenskaperna och dessutom en något lägre profil för den som efterfrågar det. En prisvärd innebandysko med andra ord!

Var kommer den här serien in bland era övriga skoserier?
– För den som verkligen gillar markkänsla och kontroll är Adder en perfekt sko. Med sin låga profil ger den ytterligare ”close-to-the-court”-känsla jämfört  med Viper och Kobra står för den väldämpade upplevelsen i vår kollektion.

Berätta om designtänket.
– Övergripande följer Salming Adder samma designtänk som alla Salmings sko-modeller, det vill säga det finns några teknologier som vi alltid utgår från, till exempel TGS62/75°, RollBar, ExoSkeleton, avslutar Eriksson.

Salming Adder menSalming Adder womenSalming Adder junior
Pris900 kr800 kr800 kr
Vikt336 g*235 g**230 g***
Storlekar40 2/3-47 1/336-42 2/336 2/3-40
Drop8 mm8 mm8 mm
ModellHerrDamJunior

*) Vikten avser storlek 42 2/3 på modellen. **) Vikten avser storlek 39 på modellen.  ***) Vikten avser storlek 38 på modellen. Fakta och priser från tillverkaren 2016-07-01.

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0