Oxdog smygsläpper nytt blad – Razor

På nya Alex Rudd Edition (som släpps idag) sitter Oxdogs nya blad – Razor. Vi tog ett snack med Joakim Kristoffersson på Oxdog gällande bladsläppet.

Varför heter det Razor?
– För det är marknadens vassaste blad!

Vad är nytt på detta blad?
– Vi använder oss för första gången av en helt ny metod med polerad plast. Detta ger en glansigare yta och en softare touch i bladet berättar Kristoffersson och fortsätter:
– Vi ville ha ett nytt blad som var mellan Block och Avox som är vårat mest aggressiva blad vi gjort. Razor har lagom fabrikshook och något mindre konkavitet än Avox, så nu får spelarna ett större sortiment av blad att välja mellan. Våra blad har alltid en bra bolltouche och med Razor har vi valt att utveckla detta!

Tanken bakom utvecklingen av Razor?
– Vi ville göra ett blad som delvis var stort och smidigt med en låg vikt. Givetvis kommer det att komma Razor-version med Carbon-inlägg.

Hur lång tid har utveckling tagit?
– 6 månader.

Vad skiljer detta blad från era övriga bladmodeller?
– Något mindre skålning än Avox, större i mitten/bakre delen men fortfarande stor nos och så rakt blad som möjligt med stor bottenradie.

Var kommer Razor in i ert bladsortiment?
– Ett performance-blad som är riktigt riktigt bra.

Vilken speltyp passar Razor?
– Razor passar elitspelare som gillar kontroll och exakta passningar, den styva hälen ger utmärkta skottegenskaper tillsammans med en lagom aggressiv skålning .

Vad kan spelaren förvänta sig av Razor-bladet?
– Bra pass, suverän bollkänsla och hårda skott, avslutar Joakim.

Taggar:

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0