Ny huvudsponsor för Linköping IBK

Linköping Innebandy har tecknat ett femårigt samarbetsavtal med Adidas. Det nya samarbetsavtalet träder i kraft omedelbart och omfattar hela föreningen.

Adidas är ett av världens starkaste varumärken inom sportkonfektion och Linköping IBK är ett av de starkaste varumärkena inom innebandysporten.
– Linköping Innebandy är väldigt nöjda att sluta ett avtal med en av världens absolut största och mest kända varumärken säger Christer Kindvall ordförande i klubben. Vi ser fram mot många framgångsrika samarbetsår där Adidas står för kvalité och stilsäkerhet. Märket kommer att synas och profileras i alla klubbens 70 lag, från elitverksamheten i Superligan ända ner till de yngsta knattelagen.

– Adidas är mycket glada och stolta över att inleda ett samarbete med Linköping Innebandy. Med Linköping Innebandys stora popularitet och starka varumärke i kombination med innebandyns positiva utveckling ser vi stora möjligheter att öka vår närvaro och framgång i Sverige. Vi är övertygade om att våra produkter kombinerat med vår kunskap kommer att kunna stötta Linköping i deras arbete att etablera sig som en av de absoluta toppklubbarna och största ungdomsföreningarna i Sverige, säger Eric Claeson, Team Sales på Adidas.

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0