Ny begränsad upplaga från ZONE!

Innebandymagazinet har som första media fått fram prover på ett nytt släpp från ZONE. Vi ringde upp Kalle Brännberg som ansvarar för varumärket och ställde ett par frågor om släppet ALL GREY som når butikerna nu på fredag i vecka 33.

Berätta om ALL GREY!
– Vi har kört mycket färg nu i början på säsongen, så det passar bra att vi bryter av med en ny limiterad utgåva som går helt i grått. En nedtonad AIR 27 med ett helt nytt skaft kallat FATSHAFT som är tjockare än våra vanliga skaft för spelare som lirar med exempelvis två grepplindor. Blir väldigt bra balans i klubban ihop med våra AIR-blad, vilket blir en skön kombination.

Hur tjock är klubban, och vem är målgruppen?
– Den är 2,6 mm tjockare än våra vanliga skaft, så det blir lite annorlunda känsla. Vi tror att det finns kunder där ute som eftersträvar tjockare skaft då balansen förbättras, och våra spelare gillar bra balans. Vi har en målgrupp som köper mycket släpp som jag tror kommer gilla den här modellen då den skiljer sig från mängden, så det finns kunder för den här klubban tror vi.

Vilka kommer sälja utgåvan?
– Vi har ett gäng butiker som säljer mycket ZONE i Europa som alla fått möjligheten att köpa den. Klubban är redan slutsåld från oss till butikerna vilket är ett gott tecken och vi har samtidigt kört en kampanj på våra grepplindor MONSTER så det kommer vara en extra drive på lindorna samtidigt i butik.

Vilka spelare kommer köra med den?
– Våra spelare kör med klubbor som finns i vår inline-kollektion, vilket gör att vi inte sätter den här på våra spelare. Då det är en limiterad upplaga säljer den slut snabbt, och vi vinner ingenting på att avvara klubbor till spelarna. Dock kommer vissa spelare synas med det silvriga MONSTR-bladet som vi tror mycket på, och som endast finns på den här modellen under 17/18.

När kan man ta del av den informationen?
– Vi släpper en del bilder på Instagram framåt helgen. Finns rätt coolt material förberett att släppa inom kort, avslutar Brännberg.

ZONE MONSTR Air Superlight 27 All grey
Pris: 1 100 kr. Längder: 96, 100, 104 cm.
Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0