Mullsjö fortsätter samarbetet med Exel och Klubbhuset

Mullsjö AIS resa har pekat uppåt de senaste åren. Med på resan har Klubbhuset och varumärket Exel varit. Sedan 2010 har parterna kamperat ihop och nu blir det ytterligare fyra år.

Klubbhuset växer lavinartat och tar mark över hela Sverige. Nu finns det totalt fem butiker i landet med Göteborg som sitt flaggskepp.
– Otroligt roligt att Klubbhuset och Exel vill fortsätta sin resa med oss. Vi lyfter varandra till nya höjder och taket är inte nått. Klubbhuset står för en fenomenal service mot föreningen vilket vi värdesätter högt. Exels kollektion känns knivskarp inför hösten. Deras sätt att krydda produkterna går hand i hand med vårt varumärke, säger ordförande Pernilla Bernhardsson.

Klubbhuset är mycket glada över att det framgångsrika samarbetet fortsätter.
– Det känns underbart att få fortsätta samarbetet med en av Sveriges mest seriösa och professionella föreningar. Från Klubbhusets sida har det hela tiden varit en självklarhet att förlänga avtalet. Nu siktar vi tillsammans mot SM-final, säger Erik Reichenberg, Klubbhuset.

Exel som står för huvuddelen av hårdvaran i form av innebandyprodukter i samarbetet och ser sig själv starkt förknippade med Mullsjö AIS.
– Vi har haft ett långt och framgångsrikt samarbete med både Mullsjö AIS och Klubbhuset vilket gör det extra glädjande att vi nu signerat ett avtal för fyra nya år tillsammans. Resan som Mullsjö AIS har gjort de senaste åren är mycket imponerande och kopplingen mellan Exel och föreningen är idag mycket stark. Exel ser framemot och är djupt övertygande om att de kommande åren kommer innefatta ytterligare framgångar för alla parter, säger Sebastian Dahlén på Exel Floorball.

Källa: Pressmeddelande

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0