MONSTR – nytt playmaker-blad från ZONE

ZONE fortsätter att släppa nytt och släppa nya produkter på spännande sätt. Den här gången ett nytt blad vid namn MONSTR som ska bli ZONE:s nya playmaker-blad.

Vi tog ett snack med Kalle Brännberg angående det nya släppet:
– MONSTR blir ett modernt, öppet och mer robust SUPREME. Vi kommer ha fyra blad för kollektionen 17/18 som alla är rätt lika varandra till utseendet, men som alla fyller olika funktioner för olika typer av spelare.

Inspiration från tidigare modeller
Bladet har fått influenser från många tidigare ZONE-blad. Taggar från bladet ROCK, rillsystem från HYPER, ytterram från SUPREME och förstärkande t-rillor från ZUPER vilket gör bladet till en sammanfattning av mycket som gjorts av ZONE genom åren. Det är ett playmaker-blad och ska passa spelare som i dagsläget spelar med SUPREME, men som söker en något mer öppen fabrikshook.

– Bladet ska se spelbart och njutbart ut från första sekund. Pre-hooken är extremt viktig i hur ett blad uppfattas av spelaren vid första anblicken, och där görs många viktiga beslut. Stort fokus har legat på att få till känslan av ett lite mer förhookat SUPREME.

Släpps på speciellt sätt
Spelytan är jämn över hela bladet, den lilla kanten längst ner på bladet finns kvar från SUPREME för optimal bollkontroll och hälen är rejält förstärkt för att stå emot tryck, men även för att skapa en stabilitet genom hela bladet. Hur ZONE släpper sina blad skiljer sig från år till år, och ännu en gång släpper de det på ett speciellt sätt.

– Bladet kommer visas upp första gången under SM-finalen på Instagram-kontot @ZoneMonstrBlade för att förklara bladet för kunderna på ett attraktivt och enkelt sätt. Våra kunder hänger där, och därför vill vi visa det så.

Försmak på nästa säsong
Inom kort släpps ZONE:s första LIMITED EDITION för året i en extremt liten upplaga, och där är bladet inkluderat för första gången för marknaden. Vill man ha bladet först av alla gäller det att vara ute i god tid. Ett begränsat antal återförsäljare har fått köpa de limiterade klubborna vid namn MONSTR Air PREVIEW SL 29 som enligt Kalle Brännberg är en speciell produkt för att visa upp den nya kollektionen 17/18.

– Vi sammanfattar det som vi visat upp på Instagram under de tidigare veckorna, och som influerat oss till den nya kollektionen för 17/18. Sommar-tema, pastellfärger och ton i ton har påverkat oss mycket, och därför släpper vi den här färgglada och limiterade klubban med vårt nya blad i början på maj, avslutar Brännberg.

Relaterade artiklar

Taggar:

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0