Kim Nilsson och Salming Innebandy fördjupar pågående avtal

Sverigeaktuella Kim Nilsson kommer under de tre kommande åren spela och träna med Salmings skor, innebandyklubbor och textil. Ett samarbete som påbörjades redan under 2014 och som nu utökas.

”Vi startade samarbetet redan under 2014 då Salming tog fram en special edition till mig som lanserades under hemma-VM. Därefter har vi fortsatt att vidareutveckla klubban till den modell som finns i handeln idag” säger Kim Nilsson. ”Jag är fantastiskt nöjd med produkternas prestanda och att vara en del av utvecklingsteamet på Salming. Därför kändes det naturligt att utöka med Salmings skor och jag vet att den nya sko-plattformen Salming Kobra passar mig som handsken” fortsätter Kim.

”Kim är innebandyns motsvarighet till fotbollens megastjärnor, inte bara för sin erkänt utpräglade teknik, bollkänsla och split vision, han är också den självklara ledaren på och utanför planen. Vi får nu möjlighet att utöka samarbetet till att omfatta våra indoorskor och apparel, vilket känns mycket tillfredställande” säger Thomas Nord, Marknads- & Designchef på Salming. ”Kim tillhör också den kategori spelare som genom sin ikonstatus verkligen säljer produkter. När vi lanserade hans Salming Q1 KickZone™ Kim Nilsson Limited Edition-klubba under hemma-VM så sålde den slut på någon vecka” fortsätter Thomas.

Som delaktig i Salmings produktutvecklingsteam testar Kim blad, klubbor och skor och ger värdefull input till oss. Salmings nya indoorsko Kobra är ett exempel på ett projekt där Kim bidragit med önskemål på vad han skulle vilja ha ut av en innebandysko. Kobra når marknaden till sommaren 2016 och kommer tillsammans med Salmings övriga modeller Race och Viper bilda en svårstoppad kedja säsongen 1617. Mer info och bilder släpps i vår, under tiden kan ni tjuvkika på Kims fötter där de sista produkttesterna görs.

Källa: Pressmeddelande

Taggar:

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0