Första klubborna med nya SONIC-bladet

UNIHOCs Johan Jihde presenterar de olika release-modellerna som släpps på fredag:

SONIC Composite 30
Pris: 600 kr. Längder: 80, 87, 92 cm. Vikt: 231 g.
”En exklusiv juniormodell med lite hårdare flex än vad vi normalt har på våra JR-klubbor. Passar såklart även dom seniorspelare som vill ha en lite mjukare flex och kortare längd på sina klubbor. Finns i 80, 87 och 92 cm.”

SONIC Top Light II 28
Pris: 1 000 kr. Längder: 92, 96, 100 cm. Vikt: 222 g.
”Här erbjuder vi en lite ovanlig flex för att vara UNIHOC, detta gör vi för att kunna vända oss både till dam- och herrspelare som föredrar en klubba i ett mellanprisläge utan gå hela vägen upp till toppklubbans prisnivå. Finns i 92, 96 och 100 cm.”

SONIC Miracle Light 26
Pris: 1 500 kr. Längder: 96, 100, 104 cm. Vikt: 205 g.
”Toppklubban i släppet och har samma extremt populära skaft som i det tidigare släppet vi gjorde med EPIC Miracle Light, dock med den nya SONIC-kostymen och en helt ny turkos Miracle-färg på skaftet. Finns i 96, 100, 104cm.”

Om designtänket:
– Vi har eftersträvat en modern design med rena linjer i kombination med en teknisk look, så vi har använt ett så stilrent formspråk som möjligt på loggor, texter och övriga detaljer. Vidare så har vi gett SONIC en tvådelad design på skaftet, så att den nedre delen och övre delen skiljer sig åt i både färg och yta. På dom två exklusivare klubbmodellerna så har vi dessutom gjort den ena hälften matt och andra blank, för att skänka en ytterligare grad av elegans till designen.

– Modellerna kompletterar varandra fint och gör att vi kan nå många olika spelartyper, vilket gör att många får chansen att testa på SONIC, avslutar Jihde.

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0