FC Helsingborg ingår samarbete med Unihoc Shoes

fch_unihoc2

FC Helsingborg och innebandyproducenten Renew Group Sweden AB har sedan många år ett samarbete där FCH spelar med innebandyutrustning från varumärket Zone. Detta gäller klubbor, kläder och övrig innebandyspecifik utrustning.

Nu har parterna tecknat ett nytt samarbetsavtal där man även inkluderar skor från Unihoc Shoes, som är ett ytterligare varumärke som finns i Renews produktportfölj. Det nya sko-avtalet gör att Renew blir en helhetsleverantör till föreningen gällande all innebandyutrustning.

– Det är alltid jätteroligt att kunna förstärka ett framgångsrikt samarbete tillsammans med en proffsig och seriös partner. FC Helsingborg med sin fina verksamhet och sin långa historik är ett flaggskepp för oss, och med sin starka position i Skåne och södra Sverige är klubben en jätteviktig partner, säger Torbjörn Jonsson, Sales Manager på Renew.

– Jättekul att vi kan fortsätta vår satsning tillsammans med Renew på ytterligare områden. Det är en trygghet i att vi kan fortsätta erbjuda våra medlemmar de bästa produkterna på marknaden samt visar att vi jobbar på rätt sätt. Vi ser fram emot den nya säsongen och vårt fortsatta samarbete, säger Kristoffer Fält, Klubbchef i FC Helsingborg.

Källa: Pressmeddelande

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0