Exklusivt: Unihoc U4 STL är här

  • Skorna släpps i butik i början av juli
  • Unihoc U4 STL neon yellow
  • Unihoc U4 STL white/camo
  • Unihoc U4 STL Lady neon red

För två år sedan släppte Unihoc sina första skomodeller – nu lyfter tillverkaren på skynket för deras nya lättviktssko U4 STL.

U4 STL är en sko utvecklad med just innebandy i åtanke och det är en lätt sko som vi har att vänta – U4 STL väger in på 295 gram i storlek 42 (herrmodellen).
– Vi ville skapa lätta skor i moderna, tunna material med hög komfort och extremt bra grepp. Det känns verkligen som att vi har nått vårt mål, berättar Johan Jihde på Unihoc och fortsätter:

– Vi har siktat på att få ner vikten på de nya skorna ytterligare jämfört med de redan lätta U3-skorna, eftersom vi upplever att innebandyspelaren tycker att skons viktupplevelse är mycket viktig. Det är främst materialvalen som har gjort detta möjligt, och detta i kombination med en greppyta som består av SUPtraction-gummi ger en perfekt innebandysko.

Hur lång tid har utvecklingen av nya modellen tagit?
– Vi har jobbat med den nya modellen i runt två år, planerna började formas så fort den första generationen av våra U3-modeller var redo att släppas på marknaden, fortsätter Jihde.

Hur skiljer sig U4 STL från U3?
– U4 STL har en lägre vikt tack vare nya materialval. Skon har även hotmelt på vissa ytor för att slippa sömnad, samt en annan utformning på yttersulan som ger en modern look, avslutar Jihde.

U4 STL kommer finnas i två färgsättningar för herrar samt en dammodell. Damskon har en något smalare läst som utformats för att passa den slankare kvinnliga foten bättre.

Skorna släpps i butik i början av juli.

Unihoc U4 STL LowCut neon yellowUnihoc U4 STL LowCut white/camoUnihoc U4 STL LowCut Lady neon red
Pris1 500 kr1 500 kr1 300 kr
Vikt295 g*295 g*275 g**
Storlekar36-4736-4736-42
ModellHerrHerrDam

*) Vikten avser storlek 42 på modellen. **) Vikten avser storlek 38 på modellen.

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0