Exel fortsätter sponsra IBF Falun

Exel och IBF Falun har sedan tidigare ett mångårigt samarbete – något som kommer fortsätta i minst 4 år till. Vi tog ett snack med Exels Sebastian Dahlén gällande det nyskrivna avtalet.

Sponsringsupplägget – vad går ni in med?
– Vi avslöjar aldrig hur mycket våra kontrakt är värda, men det är såklart väldigt viktigt att alla parter skall vara nöjda när man skriver på ett nytt avtal och i det här fallet finns det tre väldigt nöjda parter. Avtalet och innehållet i detsamma i sig är ganska likt hur vi har jobbat tidigare och det kommer även denna gång innefatta ungdomsföreningen, vilket vi är jättenöjda med. Det är där framtidens stjärnor tänds.

Hur länge gäller avtalet?
– Avtalet är skrivet på fyra år.

Varför IBF Falun?
– IBF Falun står för något unikt inom innebandyn som idrott. Inte bara det faktum att man är såpass framgångsrika rent sportsligt, med ett lag fullspäckat med profiler, utan vi ser även till det man gör rent kommersiellt och marknadsmässigt. Den satsningen föreningen gör kring arenaupplevelsen är något utöver det vanliga, allt för att maximera evenemanget för åskådarna.
– IBF Falun har även tydligt klargjort att man vill ta ett ledarskap och bidra till den kommersiella utvecklingen av innebandyn. Den resan vill vi vara med på och IBF Falun har börjat skapat ett starkt varumärke även utanför Sveriges gränser. IBF Falun är ur den aspekten ovärderliga för Exel.

Vilka andra klubbar sponsrar ni?
– Vi samarbetar med många olika föreningar både på bredd och elitnivå, men för att nämna några jobbar vi med bland annat Mullsjö, Warberg och Höllviken.

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0