Designa matchtröjan precis som ni vill

Vill ni ha schackrutiga matchställ eller kanske ha med en satellitbild över orten ni kommer ifrån på framsidan av tröjan? Unihoc erbjuder denna möjlighet med sina sublimerade ställ.

– Allt fler föreningar går över till att använda våra sublimerade modeller, som innebär att man kan få exakt vilken design som helst på grafiken på kläderna, berättar Unihocs Torbjörn Jonsson.

Varför ska man välja sublimerade ställ?
– Det ger inte bara möjligheten att ha individuella namn, nummer och sponsorer för varje spelare, utan även ger klubben en chans att använda exakt vilka färger som helst i exakt vilka designer och mönster som helst. Möjligheterna blir oändliga.

Vad kostar ett ställ (hemma/borta) för ett lag?
– Komplett med tröja och shorts kostar 1 000 kr per spelare. Det fina är att då ingår allt, inklusive individuellt namn, nummer och obegränsat antal loggor från klubbens och spelarens privata sponsorer.
– Priset skall jämföras med att köpa ett vanligt ställ som sedan måste transferprintas med all utsmyckning, och när man gör en beräkning på detta så krävs det inte speciellt många sponsortryck innan man är uppe i samma eller högre kostnad för ett sådant ställ. Fler och fler klubbar inser nu fördelen med jobba med sublimerade ställ, och dom får ju då även möjligheten att välja design och färger helt fritt. Man kan till och med ha fotografiska motiv på plaggen, om man skulle önska det, så pass hög kvalitet är det på sublimeringstekniken.

Finns det några begränsningar när man designar stället?
– Nej, det är det som är det fina i det hela, det är bara fantasin som sätter stopp.

Hur lång är leveranstiden?
– Cirka 6-8 veckor efter slutkorr, beroende på när på året man lägger sin order, avslutar Jonsson.

Unihoc erbjuder ställ i både dam- och herrmodeller vad gäller passform och skärning.

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0