Butikskollen: Innebandybutiken

DSC_0095

Vi har tagit ett snack med de största specialbutikerna för innebandyutrustning om vilka tre produkter de tycker är hetaste inför säsongen 2016/17.

Först ut är Rickard Andersson på Innebandybutiken:

1Zuper-klubborna från Zone. Jag tycker nästa säsongs klubbor ser riktigt snygga ut. Skön skaftteknologi med väldigt clean design. Framförallt Black series/Air Concept tror jag kommer bli hur populära som helst. Helsvart med bara en liten färgdetalj på texten och snygg grepplinda. Jag tror den kommer vinna på just designen.

Allt om Zone Black Series

2Unihocs U4-serie ser riktigt fräsch ut. Jag tror den vita skon på herrsidan (Unihoc U4 STL white/camo) kommer att sälja bäst. Den är i stort sett helvit och väldigt clean, och det är något som har efterfrågats på marknaden. Annars finns det många skor som sticker ut väldigt mycket, men det här känns rent och snyggt.

Allt om Unihocs U4-serie

3Salming kommer ut med en fräsigare målvaktshjälm – Carbon Pro Helmet. En dyrare variant som ska vara mer åt det exklusiva hållet och klassa sig med Promask och Blindsave. Det är kul att se att det kommer in dyrare alternativ än de vanliga 1 300 kronors-hjälmarna som de flesta kör med annars.
Fakta: Innebandybutiken
Startat: 2006. Butiker: 3. Hemsida: www.innebandybutiken.se
Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0