Butikskollen: Innebandy24

Vi har tagit ett snack med specialbutikerna för innebandyutrustning om vilka tre produkter de tycker är hetaste inför säsongen 2016/17.

Oskar Hagberg på Innebandy24 om säsongens produktnyheter:
– Det finns många nyheter som är intressanta denna säsongen och de flesta leverantörerna har lyckats väl i både funktionalitet och design.

1EPIC-bladet från Unihoc har än så länge imponerat stort på oss och efter provspel av bladet får det bättre betyg än bland annat Unity och Cavity som Unihoc satsat hårt på tidigare som nykomlingar i deras bladsortiment. Vi tror att detta blad passar flera olika spelartyper vilket kommer göra att den kommer synas på många innebandyklubbor ute i landet. Mycket möjligt också att flertalet spelare i SSL byter till just detta blad, då responsen från många har varit fin!

Allt om Unihoc Epic-bladet


2skarmavbild-2016-09-12-kl-12-58-41Blindsave är ett riktigt hett målvaktsmärke som allt fler toppmålvakter väljer och man förstår varför, fin kvalité och god passform som ökar målvaktens smidighet. Ska man välja ut en produkt är deras knäskydd (Blindsave Kneepad) en starkt konkurrent till övriga märkens motsvarigheter. Knäskydden finns i både Hard eller Soft padding vilket innebär att man kan få välja just vilken hårdhet som passar bäst och är bekvämast. Dessutom kan man byta ut hårdheten eftersom det går att köpa extra padding och sen bara skifta på sina befintliga knäskydd.

3Självklart måste vi hylla någon innebandyklubba lite extra också och den vi fastnat mest för är Salmings CarbonX som blivit en personalfavorit hos oss på Innebandy24. En extremt lätt innebandyklubba som Salming har lyckats ge en fin balans. Detta underlättar till att den inte tippar över och blir för lätt vilket ofta kan upplevas med för lätta innebandyklubbor. Stort plus är också enligt oss att man valt att sätta på Quest 1 på innebandyklubban med 27 i flex. Däremot borde de gått på samma linje med den andra i 29 flex där det istället sitter ett Quest 5 på.

Allt om Salming Carbon X-klubban

Fakta: Innebandy24
Startat: 2009. Butiker: 1. Hemsida: www.innebandy24.se
Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0