Bra respons på ZONE:s nya MONSTR

  • Valdemar Ahlroth
  • Linus Henriksson
  • Jimmie Pettersson

I april släppte ZONE sitt nya blad MONSTR på säsongens första limited edition – nu finns även modellen till försäljning som lösblad. Vi tog ett snack med Kalle Brännberg om de första försäljningsveckorna.

Hur har responsen varit på bladet?
– Svårt att säga, då det inte varit ute så länge. Den limiterade klubban vi släppte i maj månad var väldigt limiterad, så vi väntar fortfarande på att alla butiker skall få in våra blad. Försäljningen har varit stark, och responsen god från både butik och konsument. Vi verkar ha hittat ett stabilt och bra blad, med egenskaperna vi saknat. Ett lite mer öppet SUPREME men fortfarande stilrent, cleant och vackert.

Vilka SSL-spelare kommer spela med MONSTR?
– Jimmie Petterson, Valdemar Ahlroth och Linus Henriksson har alla fått med sig ett gäng blad hem från vår plåtning. Alla dessa är ju spelare som bladet passar, så jag blir förvånad om vi inte ser killarna med MONSTR kommande säsong. Vi har rätt lite sponsring där ute, men alla våra spelare får så klart lov att testa det.

Får vi se MONSTR på fler klubbor eller släpp under säsongen?
– Bra fråga, och svaret är ja. Vi släpper redan nästa limiterade klubba om ett par veckor kallad MONSTR AIR SL 27 ALL GREY FATSHAFT. Helt nytt skaft från ZONE som passar spelare som normalt sett spelar med två grepplindor, och som är ute efter extrem balans. Dessutom fyra nýanser av silver och grått, vilket blir någonting helt annorlunda gentemot vår inneliggande kollektion.

Vad kan du berätta om modellen?
– Inte speciellt mycket, mer än att den släpps i en begränsad upplaga vecka 33 till utvalda kunder. MONSTR kommer då i en ny färg, en färg som vi inte använt på länge på ZONE. Håll utkik på vår Instagram så vet ni allt.

Taggar:

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0