Växjö Vipers ingår samarbete med Salming

I sin satsning på elitinnebandy tecknar nu Salming ett fyraårsavtal med SM-silvermedaljörerna Växjö Vipers. Avtalet löper över 4 år och avser klubbor, skor och målvaktsutrustning.

  • Sättet man bedriver sin verksamhet gällande både bredd och elit tilltalar oss på Salming. Vi ser fram emot en otroligt spännande resa mot toppen inom alla områden, säger Pär Eriksson, innebandyansvarig på Salming Sports.

Salming är inte bara en av världens största leverantörer av innebandyutrustning, man satsar också stora resurser när det gäller utveckling av nya högteknologiska produkter. Detta är något som varit viktigt i valet av ny samarbetspartner för Växjö Vipers.

  • Vi upplever att Salming är ett innovativt varumärke som ligger i framkant både inom produktutveckling och marknadsföring, säger Anders Lundin, marknadschef på Växjö Vipers. Men allra viktigast för Vipers var att få en nära samarbetspartner på vägen mot målet att etablera sig och förbli den bästa innebandyföreningen i landet på alla plan.Under det närmaste året kommer Salming att öka sin satsning på innebandy ytterligare. Nya produkter är på gång både när det gäller skor och klubbor.
  • Vår strävan är att jobba med de allra bästa och det föll sig helt naturligt att starta ett samarbete med Växjö Vipers när tillfället gavs, menar Pär Eriksson.

Salming har idag kontrakt med toppspelare som Kim Nilsson, Robin Nilsberth, Mattias Samuelsson, Rasmus Sundstedt och Viktor Klintsten.

  • Med Växjö Vipers når vi även toppen på klubbnivå, säger Pär Eriksson.

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0