4 andra varumärken som lanserats av stjärnor

Idag lanserar Kim Nilsson sitt egna varumärke K7 – här är 4 andra varumärken som startats av innebandystjärnor

2MK
Mika och Mikko Kohonen
Tillsammans med brodern Mikko, som också är en stor profil med landslagsmeriter, startade Mika Kohonen varumärket “2MK by Kohonen Bros”.  Det innehöll en serie innebandyprodukter som alla kommit upp av en gemensam idé, att dra nytta av sina personliga erfarenheter och utveckla bättre produkter för innebandyspelare över hela världen.

Blindsave
Andis Blinds
Lettlands bästa målvakt genom tiderna producerar professionell utrustning för keeprar. Ledorden i satsningen är komfort, säkerhet och förtroende. Genom noggranna analyser har man lagt mycket tid på att se hur en målvakt kan utveckla sitt spel.

1519
Matthias och Christoph Hofbauer
Schweiz mest berömda innebandy-bröder har även de ett eget varumärke 1519. Namnet är hämtat ifrån en sammansättning av deras tröjnummer. Fokus ligger på en kollektion av kepsar, hoodar, mössor samt teamwear.

Kronstrand
Jonathan Kronstrand
En av Sveriges absolut bästa forwards genom tiderna med både VM- och SM-guld på meritlistan. Efter sin tid som spelare startade han märket Kronstrand som snabbt växte fram, bland annat fick han med sig profilerna Johannes Gustafsson och Örjan Skogström. Idag driver han istället Svenska Innebandyakademin AB där en del av verksamheten är talanglägret Selected Player.

Innebandymagazinet Produktguiden
Jämför produkter
  • Total (0)
Compare
0